Takács Gábor



Takács Gábor: 150 NB. I

Takács Gábor - forrás: Takács Gábor Forrás: Takács Gábor - Takács Gábor.

Takács Gábor a Honvéd - Újpest bajnokin 150. NB. I-es mérkőzésén működött közre.

 

- Hogyan készültél a szombati, jubileumi mérkőzésedre?

- A megszokott módon. Semmi extra nem volt, a mérkőzés kezdete előtti felsorakozásnál dobbant talán többet a szívem, hiszen a lelátón ott volt a nagyobbik fiam, és a tapolcai csoportból is többen elkísértek, valamint Mező Béla JB. elnök Úr is a helyszínen tekintette meg a mérkőzést.

- Kik voltak a szurkolók?

- Keszthelyi Tamás, Fülöp Zoltán, Pilinger László, Kis Tibor, Pető László, Polgár László szorítottak nekem.

- A játékvezetői négyes?

- Iványi Zoltán volt a beugró, hiszen Bognár Tamás volt eredetileg kijelölve a mérkőzésre, de Kassai Viktor sérülése miatt neki a Győr-FTC mérkőzést kellett vezényelni. Az 1.sz. asszisztens a budapesti Farkas Balázs,az ellnőr a debreceni Divinyi Béla bácsi volt.

- Történt valami extra a mérkőzés közben?

- Igen, a zászló vevő része már a 10. percben lemerült, ezért Iványi Zoltán az alapvonalon kívülre tessékelte a készülékét, anélkül dolgoztunk tovább.

- Ünneplés volt a mérkőzés után?

-A kicsit hosszúra nyúlt ellenőri értékelés után azon izgultunk, hogy legyen még egy nyitva tartó étterem, de szerencsére találtunk egy igazán kellemes szórakozóhelyet, ahová mindenki elkísért.

- Jövőbeni tervek?

- 37 évesen már nagy tervek nincsenek, de mindig kell egy következő célt kitűzni, ami tovább motiválja az embert. Ez nálam a 175-ös szám lett. Mikor felkerültem az NB1-es keretbe az volt a nagy álmom, hogy legalább1 NB1-es mérkőzésem legyen. Megtörtént,megtetszett, utána szerettem volna párat, és lám összegyűjtögettem?

 

Hozzászólások