Oláh Gábor a hétvégén sem pihent

Megyei játékvezetés

2011-10-10 07:39:08
Pest | Oláh Gábor |

Oláh Gábor - ZTE-Videoton balhé - forrás:
Forrás: - Oláh Gábor - ZTE-Videoton balhé

Az NB I-ben a jövő keddi válogatott mérkőzés miatt szünetet tartanak. Oláh Gábor NB I-es játékvezető azonban a hétvégén sem maradt feladat nélkül.

 

Ugyanis a Kozma utcai börtönben focizott a magyar színészválogatott a rabok ellen. Utóbbiak két csapattal is szerepeltek, mivel külön mérethették meg magukat a büntetésüket már megkezdett, illetve az előzetesben lévő fogva tartottak. A mérkőzéseket pedig a "civilben" a büntetés-végrehajtásban nevelőtisztként dolgozó Oláh Gábor vezette.

A színészek csapatkapitánya Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója volt, a rabok csapatában az olimpiai bajnok birkózó, Farkas Péter volt a kapus, ő kábítószertermesztésért kapott 7 évet. Az előzetesben lévők csapatában a bundabotrányban érintett Kenesei Zoltán volt profi labdarúgó is pályára lépett, így talán nem véletlen, hogy az ő csapata nyerte a tornát. Egyébként Stohl András is ebben a börtönben van, de ő még nem játszhatott a rabválogatottban, mert csak néhány napja érkezett.

A bulvársajtó nem zeng a mérkőzések után a játékvezetői ítéletekről, így Oláh Gábor bizonyára jól végezte dolgát, kollégái segítségét nem kellett igénybe vennie.


 

Hozzászólások: