Bognár IstvánKurmai és Bognár vezette a balhés tornát

Kurmai Zoltán - portré - forrás: boon.hu Forrás: boon.hu - Kurmai Zoltán - portré.

A miskolci városi sportcsarnokban a csütörtök este jótékonysági teremtornát rendeztek, a DVTK fiatal játékosa, a leukémiában szenvedő Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására. Az esemény sajnálatos közjátékkal zárult.

A Diósgyőr és Ferencváros öregfiúk csapatának összecsapása - ami az utolsó műsorszám volt a programban - idő előtt fejeződött be. Pár perc volt már csak hátra a találkozóból, amikor verekedés tört ki a pályán a két csapat játékosai között, a fővárosiak 6?5-ös vezetésénél - tudósít a boon.hu.

A csetepaté, amelynek a biztonsági őrök vetettek véget, azért robbant ki, mert a ferencvárosi Vincze Ottó rálökte a palánkra a diósgyőri Molnár Istvánt, aztán az ellentámadásnál a hazaiak sem maradtak adósok, és ettől sokalltak be a pályán lévő labdarúgók. A rendezvényre jegyet váltott emberek döbbenten figyelték a lelátóról, hogy több perc kellett ahhoz, hogy a felek lecsillapodjanak és az utolsó percek lejátszása nélkül levonuljanak a pályáról - fogalmaz beszámolójában a megyei hírportál.

 

Video: elérhető a minap.hu oldalon

A botrányhoz hozzájárult - sajnos - Kurmai Zoltán és Bognár István tevékenysége is. Reméljük.. Kurmai úr nem saját magát küldte oda...

 

 

Hozzászólások