Vad Anita ÉvaÖsszetartanak az akadémista játékvezetők

bemelegítés - forrás: Forrás: - bemelegítés.

Péntektől vasárnapig újabb összevonáson vettek részt az MLSZ JB akadémiai rendszerében lévő játékvezetők és asszisztensek.

A vecsési Airport Hotel adott otthont a három napos tartalmas összetartásnak, amelyen tizenketten vettek részt. Jelenleg mindannyian tagjai az NB III-as keretnek. A nyitónapon előadás hangzott el a figyelem és a koncentráció szerepéről, illetve értékelték az elmúlt bajnoki fordulók tapasztalatait. Az elméleti tesztet követően közös tévézésen megtekintették a Hollandia-Magyarország világbajnoki selejtezőt ? játékvezetői és asszisztensi szemmel. Szombaton a játékvezetéshez szükséges képességek, a konfliktuskezelés és a honi profi bíráskodásról szóló tájékoztató szerepelt a délelőtti programban, majd délután a vecsési futballpályán úgynevezett practical session, azaz gyakorlati képzés következett.

A zárónapon mérkőzés- és szituációelemzésekkel haladtak előre, szó volt az edzéselméletről és a Polar-adatok értékeléséről, végezetül pedig az összevonás konklúziójával zárták a minden szempontból hatékony tábort.
Az összevonáson résztvevők névsora

Játékvezetők:
Budapest: Bereczki Miklós
Győr-Moson-Sopron: Hofbauer Péter
Nógrád: Dolnegó Bálint
Vas: Szvorda Melinda, dr. Kovács Gergely
Zala: Molnár Attila

Asszisztensek:
Hajdú-Bihar: Tőkés Róbert
Budapest: Vad Anita

Keresztéves akadémisták

Játékvezetők:
Baranya: Zierkelbach Péter
Budapest: Farkas Mátyás
Fejér: Jakab Géza
Vas: Papp Ákos

 

Hozzászólások