Elballagtak az akadémisták

Oktatás

2015-06-02 20:18:24
Bereczki Miklós | Dolnegó Bálint | dr. Kovács Gergely | Molnár Attila | Tőkés Róbert | Vad Anita Éva |

érem - forrás:
Forrás: - érem

A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a feltörekvő tehetségek számára. Az aktuális akadémiai képzés résztvevői pályafutásuk fontos állomásához érkeztek. Két éven át voltak részesei a tartalmas kurzusnak, mely során azóta többen magasabb osztályba léptek.

A pünkösdhétfő amiatt is ünnep volt nekik, hogy aznap tettek vizsgát, majd bensőséges keretek között búcsúztatták őket. Társaik apró ajándékkal, emléktárggyal kedveskedtek nekik. Természetesen a ballagás valójában egy új út kezdete, ahol még jobban kamatoztathatják a tudásukat. Az akadémiai képzés sikeres elvégzését igazoló oklevelet a nyári edzőtáborban vehetik át nagyobb plénum előtt.

A ballagó akadémisták: Bereczki Miklós (Budapest), dr. Kovács Gergely (Vas), Molnár Attila (Zala), Dolnegó Bálint (Nógrád) játékvezetők, Tőkés Róbert (Hajdú-Bihar) és Vad Anita (Budapest) asszisztensek.

Az akadémiai előkészítő csoport tagjai egy éve kerültek ebbe a programba ? ők szintén elbúcsúztak. Ezalatt az idő alatt megkapták azokat a felzárkóztató elméleti, valamint gyakorlati instrukciókat, mely alapján biztosított a fejlődésük. Nekik egyelőre az a cél, hogy megfeleljenek a magasabb, országos szintű elvárásoknak és követelményeknek, miáltal bizonyíthatják a rátermettségüket. Az új akadémisták kiválasztására a nyári edzőtáborok után kerül sor.

Akadémiai előkészítősök: Bogár Gergő (Nógrád), Görög Márió (Győr), Lapath Dávid (Zala), Szalai László (Veszprém) játékvezetők, Horváth Edina (Fejér), Molnár István (Komárom), Révész Csilla (Komárom), Zorinácz Ádám (Fejér) asszisztensek - írja az mlsz.hu


 

Hozzászólások: