Most is csörög a telefon?

Botrány

2022-08-29 11:52:48
Holczbauer Flórián | Juhász Dávid |

Piros telefon - forrás:
Forrás: - Piros telefon

Néhány hónappal ezelőtt megcsörrent egy játékvezető telefonja, igaz nem a kapcsoltam című műsorvezetője hívta, hanem a JB. doyenje…

„Szia! Sajnos nagy nyilvánosságot kapott a hétvégi mérkőzésed, több cikk is született róla, hogy jó ítéletet hoztál-e. – szólt az öreg hang a vonal túloldalán – Igaz, a felvételek nem egyértelűek, de tudod, nem szeretjük, ha játékvezetésről szólnak az újságok. Most pihenned kell az NB. III-as keretben, így ne készülj az edzőtáborra sem, nyártól nem számítunk rád a keretben. Igaz azt ne kérdezd, hogy miért nem, a válaszunk úgyis az, hogy csak.”

Ez a szomorú valóság, az országos keretben így zajlottak, zajlanak az események. Két játékvezető kapott hasonló hívást nyáron, ők már nem NB-s kerettagok.

Vajon most a hétvégi Kupa forduló után megcsörren-e a komáromi vagy a veszprémi játékvezetők  telefonja, vagy náluk szemet hunynak a hibák felett, mint ahogy korábban tették az élvonalbeli Erdős Józsefnél, Kárpály Mihálynál is?

Most hallgat-e az „öreg Zotya” vagy következetesen elköszönnek a két sráctól is.

 
Kapcsolódó cikkek

Botrányosra sikerült a Kupa Lentiben is!
2022-08-29 10:03:03

Megóvta az MK-meccset a Lenti TE

Botrányba fulladt a kupameccs Karancslapujtőn FRISSÍTVE!
2022-08-28 08:49:38

Kurta-furcsa módon ért véget a Silver Tüzép Karancslapujtő – FC Hatvan labdarúgó Magyar Kupa mérkőzés a nógrádi együttes pályáján, szombaton késő délután.

Hozzászólások: