Bognár Tamás: DVTK-MTK

Profi - Küldés

2013-08-02 17:43:32
Bognár Tamás | Kispál Róbert | Oláh Gábor | Ring György | Szabó Zsolt | Székely Ferenc Géza | Szpisják Zsolt |

Bognár Tamás - intés kék mezben - forrás:
Forrás: - Bognár Tamás - intés kék mezben

Bognár Tamás vezeti szombaton a DVTK-MTK mérkőzést.

Hivatalos játékvezetői küldés:

játékvezető: BOGNÁR TAMÁS  
asszisztensek: RING GYÖRGY KISPÁL RÓBERT
alapvonali játékvezetők: SZABÓ ZSOLT OLÁH GÁBOR
tartalék játékvezető: SZPISJÁK ZSOLT  
ellenőr: SZÉKELY FERENC  

Amit illik tudni Bognár Tamásról:

A 35 éves Bognár Tamás sárvári illetőségű FIFA játékvezető jelenleg Tapolcán él.. Hobbija a sport (konditerem, úszás, foci, kézilabda), a mozi és a színház. A játékvezetői vizsgát 1995-ben tette le, ezt követően Vas megyében, mint gyakorló játékvezető, különböző labdarúgó bajnokságokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. 2006-ban mutatkozott be az élvonalban egy Kaposvár - Pápa mérkőzésen. 2009. év eleje óta pedig FIFA-kerettag is.

Bognár Tamás a DVTK szemszögéből:

Bognár Tamás a 2006-2007-es bajnoki évben a Szusza-stadionban az Újpest - DVTK (0-3) összecsapáson vezetett először bajnokit a DVTK-nak, majd a 2007-2008-as kiírásban az MTK - DVTK (1-1) meccsenn fújt.

A 2009/2010-es szezon első meccsét is ő vezette a Diósgyőrnek. Akkor nagy meglepetésre az NB I-ben, hazai pályán 1-0-ra legyőztük a Debrecent. Ugyanebben a bajnokságban, de már tavasszal az Újpest - DVTK (4-1) mérkőzésen bíráskodott.

A tavalyi bajnokságban háromszor is vezetett a Diósgyőrnek: ősszel az OTP Bank Liga 8. fordulójában a DVTK - Paks (1-0) mérkőzésen, amit Bacsa Patrik korai góljával nyertünk meg, illetve a tavaszi szezonban, a DVTK siófoki vereség (Siófok - DVTK 3-0) és kaposvári döntetlen (Kaposvár - DVTK 1-1) alkalmával.

Érdekesség, hogy a nyári felkészülés során Bognár Tamás vezette a Király Kupa döntőjében lejátszott Haladás - DVTK mérkőzést, de még ennél is van frissebb élménye a két félnek egymásról, hiszen alapvonali játékvezetőként működött közre az előző fordulóban a Győri ETO - DVTK (1-1) mérkőzésen. (forrás: DVTK.eu)


 

Hozzászólások: