Huták Antal

 • Kép forrás:

  Huták Antal 22 cikk

  • wikipedia
  • magyarfutball.hu

  Született ATKÁR 1948-11-02- 2022-06-21
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig.
  Jv. vizsga 1970


  

  "Pillert kifúrták.."

  Piller Sándor - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Piller Sándor.

  Ritkán szólal meg Huták Antal a facebookon, de most kemény kritikát írt a korábbi FIFA játékvezető.

  Korábban beszámoltunk arról, Szabó Zsolt kritikát fogalmazott meg arról, hogy decemberre eljutottunk odáig, hogy férfi felnőtt nemzetközi mérkőzéseken (BL, EL, stb.) nincs magyar játékvezető.

  Huták Antal keményebben fogalmazott:

  "mert nincs megfelelő szakember az elnökségben, az Elnök A VARRAL foglalkozik, de az sincs redben. Nálunk hosszú perceket vesz igénybe egy sziutáció kiértékelésa, míg például a spanyol vagy olasz, német meccseken szinte 1 perc alatt döntenek. Néhány neve sincs jv nem tudja eldönteni, hogy mit " merjen mondani" az rutnos kollegának.

  Nemzetközileg nincsenek kellóen itthonról támogatva FIFA jv-ők, igaz némelyik meg sem érdemli. A Pillert kifúrták az ötvenes stíulában . A spicli írásos jelentést küldött a JB elnöknek, hogy mit mondott a magyar jvékről Egyetlen női elnökségi tag.
  Alsó szinten is a pénz dominál, igaz ebben a profi renszerben nehéz előre jutni. hiába próbálna valaki előre jutni"
   
  Megerősített információk szerint az egyik női nemzetközi ellenőr tett írásos jelentés Pillerről, hogy mi volt a véleményes a magyar játékvezetésről. Nem meglepő ez a stílus, hiszen korábban szintén ő feladata volt az, hogy írásos jelentést tegyen arról, hogy ki mit ír a facebookon.
   
  "Érdekes lenne annak is utána járni, hogy vajon a hölgy miért nem dolgozik már az "irodában". Vajon tényleg ilyen ember kell nekünk az MLSZ JB. vezetésében?" - nyilatkozta az egyik élvonalbeli játékvezető.
   
   

   

   

  Hozzászólások