Révész Béla

 • Kép forrás: nincs portre

  Révész Béla cikk

  • wikipedia
  • magyarfutball.hu

  Született Budapest 1886-02-08- 1939-07-19
  Vármegye/szerv /


  Kezelt adatok köre:

  A magyar labdarúgás nemzetközileg is elismert szereplői a játékvezetők. Jelen pillanatban nem rendelkezik senki olyan komplett adatbázissal, amely a magyar játékvezetők sportszakmai kimutatását összesíti.
  Azok a játékvezetők, akiknek mérkőzéseit, kimutatásai nyilván tartjuk büszkék lehetnek arra, hogy minden kimutatás, statisztika egy helyen megtalálható róluk:
  Alapadatok: minden játékvezetőről a nevét, nemzetiségét, születési dátumát, közösségi adatait és fényképét tároljuk.
  Önkéntesen tárolt adatok: súly, magasság, lakhely, e-mail elérhetőség és telefonszám
  Sportszakmai adatok: kerettagság, megye, játékvezetői szervezet, betöltött társadalmi funkció
  Küldések: hazai és nemzetközi közreműködések
  Mérkőzésekkel kapcsolatos nyilvántartások: sárgalapos figyelmeztetésben részesült és kiállított játékosokkal kapcsolatos adatok
  Cikkek: adott játékvezetőről közzétett cikkek, írások

  Adatkezelés időtartama:

  Hazai és nemzetközi versenyrendszerében szereplő játékvezetők kísérik a sporttörténelmet, így a történelmi hűségért és statisztikai kimutatásokért tároljuk az alapadatokat és sportszakmai, küldési és mérkőzésekkel kapcsolatos adatokat. A kiegészítő adatokat az érintettek weboldalunkon regisztráció után tudják módosítani, az adatkezelést megtiltani.

  Személyes adatok forrása:

  A játékvezetőkről tárolt adatokat nyilvános adatbázisokból vettük át.

  Adatkezelés jogalapja:

  A hatályos adatvédelmi szabályzatunk 8.3 pontja rendelkezése:
  „Tekintve, hogy az adatok nyilvánosságra hozatalához minden egyes érintett külön hozzájárulásának beszerzése aránytalan nehézséggel, valamint költséggel járna az Weboldal üzemeltetői számára, ellenben az adatok kezelése az érintettek jogos érdekeit is érinti, az adatok kezelésének jogalapjaként az információs önrendelkezési jogról szóló 2011. évi CXII. törvény 6. § (1) bekezdését azonosította. A hivatkozott jogszabályi rendelkezés alapján az adatok kezelésére akkor van lehetőség az érintett hozzájárulása hiányában is, ha annak beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll.”

  Az érintett játékvezetőt megillető jogok:

  A 2016/679 Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendelet alapján az érintett játékvezetőt több jog is megillet (pl.: a tájékoztatás kérés joga, hozzáférés a személyes adatokhoz, törléshez és elfeledtetéshez való jog, korlátozáshoz való jog, hozzájárulás visszavonásának joga, felügyeleti hatósághoz és bírósághoz fordulás joga), azonban, hogy milyen jogot hogyan, és milyen adatkezelési jogalap esetében lehet gyakorolni, azt a weboldalunk adatvédelmi szabályzata tartalmazza.

  Kapcsolat:

  Amennyiben Ön játékvezető és az Önről tárolt adatok tartalma hibás vagy bizonyos adatok közzétételéhez nem járul hozzá, kérjük regisztráljon weboldalunkon és vegye fel kapcsolatot szerkesztőinkkel.