UEFA: Macron az új mez

Játékvezetőkről

2019-06-05 10:02:41

Macron mez - forrás: sportmarketing.hu
Forrás: sportmarketing.hu - Macron mez

Az olasz sportszermárka három évre szóló szerződést kötött az Európai Labdarúgó Szövetséggel [UEFA]. A játékvezetők új szerelése az Európa Liga döntőjében debütált. 2022-ig szóló megállapodást írt alá a Macron és az UEFA, amelynek keretében az olasz sportszermárka öltözteti a játékvezetőket a szövetség hatáskörébe tartozó meccseken, így többek között a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, és az Európa-bajnokság mérkőzésein. 

A játékvezetők új szerelésének bemutatójára az UEFA nyoni központjában került sor egy sajtótájékoztató keretében, míg élőben először az Európa Liga döntőjében lehetett vele találkozni. Az új szettet viselték a játékvezetők a BL-döntő során is.

A hagyományos fekete mellett az öltözetet három neon színben bocsátja a Macron az UEFA rendelkezésére: kékben, sárgában és rózsaszínben. A ruházat lélegző anyagból készül, slim fit szabású és a Macron Hero logó szerepel rajta. A tervezés során a Macron képviselői több tapasztalt játékvezetővel is konzultáltak, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő ruházatot készítsék el.


Bővebben: http://sportsmarketing.hu/2019/06/05/a-macron-oltozteti-a-jatekvezetoket-az-uefa-egisze-ala-tartozo-merkozeseken


 

Hozzászólások: