Megütötte a játékvezetőt a kiállított futballista Mosonszolnokon

Megyei játékvezetés

2019-02-07 05:43:33
Győr-Moson-Sopron |

Fair-Play zászló - forrás:
Forrás: - Fair-Play zászló

Az alacsonyabb osztályú bajnokságokban még el sem kezdődött a tavaszi szezon, máris tettlegességig fajult egy futballmeccs.

Egy teremtornán rendezett mérkőzésen a kiállított játékos a pályára visszatérve kétszer megütötte a játékvezetőt.

Pár héttel ezelőtt a téli felkészülés jegyében rendeztek Mosonszolnokon egy teremtornát, amely minden bizonnyal nem a gólokról, helyzetekről, hanem az egyik játékos ámokfutásáról marad emlékezetes.

Történt ugyanis, hogy a tornán kiállított egyik játékos, akit információink szerint később feljelentett a bántalmazott futballbíró, így büntetőeljárás indul ellene – egy vitatott szituációt követően visszatért a játéktérre és kétszer megütötte a játékvezetőt.

Az esetről egyébként videófelvétel is készült. Ezen jól látszik, ahogy a renitens játékost ismét figyelmeztetni szándékozó és a játéktér széle felé igyekvő bíróhoz odalép a pályára visszatérő labdarúgó, aki aztán lendületből meg is üti a meglepett bírót. A játékos aztán újra lecsap, ám szerencsére a második ütés már nem találja el tisztán a játékvezetőt, aki úgy tudjuk, mindezek ellenére mégis végigvezette a találkozót.

A futballistára – akinek várhatóan majd a bíróság előtt is felelnie kell a tettéért – valószínűleg komoly eltiltás vár. A verekedő labdarúgó a megyei II. osztályú Mosonszolnok igazolt játékosa, s a teremtornán történteket hamarosan a szövetség fegyelmi bizottsága is tárgyalja majd - írja a kisalföld.hu.


 

Hozzászólások: