Elfogyott az elnökség Czakó mellett? FRISSÍTVE!

Megyei játékvezetés

2019-01-26 16:26:22
Baranya | Ábrahám Attila | Bata László | Czakó Dénes | Legeza László |

Czakó Dénes - forrás:
Forrás: - Czakó Dénes

Évek óta hallani lehet, hogy baj van a baranyai elnökkel, Czakó Dénessel.
Most a szakmaiságról ne is beszéljünk, mert az nincs.

Korábban már a szigetvári csoport képviselője Tóth István is összerúgta a port Czakóval, mondván a diktatúrát nem bírja elviselni.

Az elmúlt időszakban a korábbi kiváló FIFA játékvezető, Ábrahám Attila jelezte, hogy nem tud az elnökkel együtt dolgozni, inkább kilép az elnökségből. Az ő szakmai hitelességét nem tudja tovább biztosítani és nem tudja tovább adni a nevét.

Néhány héttel ezelőtt Bata László ellenőrzésért felelős elnökségi tag jelezte, hogy nem tud tovább együtt dolgozni Czakóval. Czakó így nem csak egy elnökségi tagot, de barátot is elvesztett. Ez sem volt jelzés Czakónak, hogy nem megfelelő az út.

Czakó elnökségében még az egykori FIFA-asszisztens Kovács Nándor van, aki emberileg annyira korrekt, hogy nem fogja felhívni Czakó figyelmét, hogy ez így nem mehet. A küldő Nagy István az egyetlen ember, aki kiáll Czakó mellett, igaz ő is már többször jelezte, hogy egyéb elfoglaltsága és az IFA Rendszer borzalmas működése nélkül nem fogja tovább csinálni a küldést.

Czakó napokon keresztül hívogatott más megyei elnököket, hogy mit kellene tenni. A vélemény egységes volt! Le kell mondani! Czakó azonban anyagi okok miatt ragaszkodik a pozícióhoz és az évi néhány NB-s küldéshez.

„Czakónál inkább a hatalom és az dominál, hogy uralkodhat a megyei játékvezetők felett” – nyilatkozta egy megye I-es játékvezető.

Lehet hallani már önkéntes jelöltekről is. Sokan beszélnek Legeza Lászlóról, de információk szerint ő elég sok pénzt kérne az elnöki feladatok ellátásáért.

„Legeza László nevét többen mondták már, mint lehetséges Czakó utód. Vajon ő mit tett le eddig az asztalra és mennyire hiteles. Nem beszélve arról, hogy működő játékvezetőként nem szabadna elnöki feladatokat elvállalni, hiszen akkor a puhli rendszer bólogató bábja lesz ő is.”

Az ügyben megkerestük Czakó Dénes elnök urat is, aki nem élt a felkínált interjú lehetőségével.

 

Frissítve 16:45:

Cikkünk megjelenése után több pécsi játékvezető kész tényként jelezte, hogy a megyei társadalmi elnökség jövő héten visszahívja Czakó Dénest és helyére Legeza Lászlót nevezik ki.

Visszakerül a megyei játékvezetésbe Ábrahám Attila, aki szakmai vezető lesz, míg információk szerint Vavika Ferencet is visszahelyezik a baranyai játékvezetésbe.

 

Frissítve 17:15:

Újabb forgatókönyet kaptunk:

miszerint Czakó Dénes marad bábként a helyén és Legeza László és egy FIFA kerettag bekerül az elnökségbe. Dénes elmozdítását anyagi okok miatt nem támogatják, hiszen az NB. III-as ellenőrzésekből és az elnöki díjazás elmaradása nehéz helyzetbe hozná őt...

 

 


 

Hozzászólások: