Erdős kitett magáért!

Megyei játékvezetés

2018-09-29 18:42:25
Zala | Balázsi Mihály | Erdős József |

Erdős József - oktatás - forrás: zalaspori.hu
Forrás: zalaspori.hu - Erdős József - oktatás

Nincs könnyű helyzetben Erdős József, hiszen Szabó Zsolttól kellett átvenni a zalai játékvezetők felügyeletét.

 

Szabó az elmúlt időszakban példamutató szorgalommal és lelkiismeretesen végezte a munkáját. Meg is becsülték a neves játékvezetőt a megyében. Sőt azóta is minden rendezvényre meghívják.

 

Erdős József nem jó hírrel érkezett a megyébe, sokan tartottak tőle, hogy majd viszi a híreket és keveri a lapokat. Az elején sajnos rossz volt a belépője is, hiszen nem ment el az első programra, mondván meccse van.

 

A nyári edzőtáborban viszont ott volt és most pénteken is.

 

„Józsi remek előadást tartott a szabadrúgásokról, látszott, hogy felkészülten érkezett” – nyilatkozta weboldalunknak az egyik zalai kolléga – „Tudhatta, hogy magasan van a mérce, hiszen elődje szintjén nehéz lesz megugrani. Kellemeset csalódtunk benne, reméljük a folytatás is hasonló lesz.”

 

Erdős szombaton a Haladás mérkőzésen volt alapvonali játékvezető. Ilyen esetben azért jó lenne, ha a játékvezetők nem pénteken négy órakor tudnák meg a küldésüket és nem kellene körbe körbe utazni az országot. Elég lett volna neki Zalából átkocsizni szombaton délután Szombathelyre.

 

Józsi! Ez az! Így kell csinálni!!

 

„A károgóknak meg csak annyit, hogy a zalai favágókat most már az Erdős felügyeli”..

 

 

Sajtóközlemény:

 

Szerencsére sikerült mindenkinek úgy alakítani a programját, hogy részt tudjon venni a péntek délutáni  továbbképzésen. A délutánt egy fizikai teszt teljesítésével kezdték az ifjú tehetségek, melyet követett az elméleti számonkérés. A délután színvonalát emelte Erdős József professzionális játékvezető, aki előadásával igyekezett hasznos tanácsokkal ellátni a feltörekvő fiatal játékvezetőket.

Köszönjük a MLSZ Zala Megyei Labdarúgó Igazgatóságnak, hogy biztosította a megfelelő körülményeket a magas színvonalú szakmai naphoz.

Zalaegerszeg, 2018. szeptember 28.

 

 


 

Hozzászólások: