Gondok Csongrádban is

Megyei játékvezetés

2018-07-18 16:37:07
Csongrád |

Labda a levegőben - forrás: vidi.hu
Forrás: vidi.hu - Labda a levegőben

A megyék többségénél, így Csongrád megyében is sok a gond.

Az felettébb érdekes, hogy a szolnoki elnököt kirakják az NB III-as keretből, majd Puhl Sándor büszkén bejelenti, hogy mégis visszaveszi "felsőbb" utasításra- Más megyei elnököt nem mer kitenni az NB. III-as keretből, mert mit szól hozzá a szakma!

 

Hol a szakmaiság?

„Csongrádban még az alelnök is NB III-as! Kis túlzással több az országos ellenőrünk (2) mint az országos játékvezetőnk (3)” – nyilatkozta az egyik megyei játékvezető.
„Sőt nálunk a Tóth Vencel országos cimborája, Szekeres Ferenc is működhet ellenőrként a korhatár betöltése után is MLSZ külön engedéllyel, amelyet még soha senki nem látott. Így tovább nyírhatja a megyei játékvezetőket, a saját megyéjét.”Sok megyéhez hasonlóan Csongrádban is az a kérdés, hogy miért kell az edzőtáborért fizetni?„Azt is érdemes volna feszegetni, hogy miért kell a megyei játékvezetőknek féléves hozzájárulásokat fizetni, ha már mindenre van pénz az Mlsz-ben? A vecsési partikra kidobott milliókból nem futja erre? Miért kell az edzőtábor díját annak is befizetni aki nem tud elmenni a táborba?”


„Elnök Úr télen az ígérte, hogy minden megye I-es, megye II-es és megyei asszisztensi kap három különböző színű Adidas mezt, amit a tavaszi első fordulóban felvehetnek. Igaz nem mondta, hogy melyik tavasszal. Sajnos nem kaptuk meg… ezt sem.. Elnökünk még arra sem képes, hogy a saját városában szervezett játékvezetői focitornán megjelenjen..”


Itt tartunk Csongrádban is! Mélyen a szakadék legalján, Vecséstől és Puhl Sándortól távol..


 

Hozzászólások: