Báloztak Somogyban is

Megyei játékvezetés

2018-01-29 11:22:49
Somogy | Barna József | Fodor Gyula |

Somogy bál - forrás: facebook.hu / So
Forrás: facebook.hu / So - Somogy bál

Díjak és elismerések átadása a játékvezetőknek.

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Társadalmi Elnökségének tagja, az est védnöke, 2018. január 27-én a 2017-es év díjazott játékvezetőinek adott át elismeréseket a játékvezetők évzáró-évnyitó gáláján.


A kormánymegbízott, valamint Fodor Gyula, a Somogy Megyei Játékvezető Bizottság elnöke és Nemes Nándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei igazgatója a gála keretében köszöntötték azokat a játékvezetőket, akik jubiláltak, szakmailag kiemelkedő teljesítményt nyújtottak vagy közösségépítő munkájukkal érdemelték ki a játékvezető társadalom elismerését.


Díjakat vehettek át azok, akik 5, 10, 15, 20, 25, 30 éve végzik játékvezetői tevékenységüket, a 60. életévét betöltött játékvezető, Horváth Béla, valamint elköszönő sporttársaik, Nagy Attila és Pankász Róbert. A játékvezető utánpótlás-nevelés területén végzett munkájáért elismerést vehetett át Barna József.


A megye legjobb I. és II. osztályú asszisztense, I. és II. osztályú játékvezetője is elismerést vehetett át, továbbá külön elismerést kapott Kocsmáros Vivien és Kozma József, akik társadalmi munkájukkal nagyban hozzájárultak a 2017-es év labdarúgó játékvezető testület mindennapjaihoz.


Végül Carinia díjat vehetett át Posza Zsolt, a megye I. osztály legjobb játékvezetőjeként.


A kormánymegbízott minden díjazottnak személyesen gratulált és további sikeres játékvezetői éveket kívánt - írja a Kormányhivatal facebook oldala.


 

Hozzászólások: