Játékvezetők teremtornája Szombathelyen

Sipmester Fesztivál

2007-12-06 14:39:00

labda a hálóban - forrás:
Forrás: - labda a hálóban

A hétvégén Szombathely adott otthont a játékvezetők hagyományos évzáró teremtornájának. A 20 megyei (BLSZ) szövetség részvételével megrendezett találkozón 350 játékvezető jelent meg.

 

 


A kétnapos - kiélezett mérkőzésekkel tarkított – küzdelemsorozatban a BLSZ csak büntetőrúgásokkal tudta megvédeni tavalyi elsőségét a végig jól szereplő Komárom-Esztergom megyével szemben. A döntő érdekessége, hogy a két csapat kapitánya az első két helyen jegyzett FIFA bíró: Kassai Viktor és Szabó Zsolt volt.

Az eddigi legnagyobb sikerét érte el a Hajdú-Bihar megyei csapat, amely a dobogó harmadik helyén végzett

Pálfalvi Gábor újságíró, a játékvezetők régi sportbarátja nagy taps közepette vándorserleget ajánlott fel és adott át az első helyezett csapatnak.

A rendezvényen házigazdaként részt vett a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, Gvadányi Károly és főtitkára, Gerencsér Tibor is.

Az MLSZ részéről a szövetség alelnöke, Nemes Ferenc látogatta meg a játékvezetőket.

Az MLSZ JB elnöke, Vágner László a megyei JB-elnökök értekezletén örömteli bejelentést tett, amikor ismertette, hogy a nyáron aláírt UEFA Konvenció pénzügyi keretéből a területi szövetségek Játékvezető Bizottságai megkapják az első támogatást.

A Szarka Zoltán által vezetett rendezőgárda kiváló munkájával magasra tette a mércét a tornának jövőre otthont adó Heves megye számára.


 

Hozzászólások: