5 BIP zászlót vásárolt az igazgatóság

Megyei játékvezetés

2017-11-21 15:43:08
Baranya | Czakó Dénes |

BIP zászló átadás - forrás: bmlasz.hu
Forrás: bmlasz.hu - BIP zászló átadás

Öt pár elektromos (BIP) zászlóval gazdagodott a baranyai játékvezetés.

A Játékvezetői létszám növelésnek fontos eleme a megtartás. AZ MLSZ BMI a játékvezetői létszám megtartás érdekében számos olyan intézkedést hajtott végre az elmúlt években, melyek azt a célt szolgálták, hogy nagyobb legyen a játékvezetők biztonságérzete a pályákon, ennek érdekében az igazgatóság többek közt:


Biztonsági Bizottságot hozott létre, szoros együttműködést alakított ki a megyei Polgárőr egyesületekkel, díjazza a hónap legsportszerűbb csapatait, heti rendszerességgel készít video felvételt a játékvezetők tevékenységének elemzése céljából.
Ezen túlmenően az igazgatóság a játékvezetők munkájának a segítése,valamint a játékvezetés színvonalának az emelése céljából 5 db Játékvezető asszisztensi elektromos zászló szettet – úgynevezett BIP zászlót- , vásárolt a Baranya Megyei játékvezetők számára. Az elektromos zászlók közül 2 db-ot a pécsi körzet, 1-1 zászló szettet pedig a mohácsi, a szigetvári és harkányi körzetek kapnak. A BIP zászlók a helyi rangadók minél magasabb szintű játékvezetésében tudnak majd segítséget nyújtani a megye játékvezetőinek.


 

Hozzászólások: