Szilasiról - "Megmondalak Laci bácsinak"

Szilasi Szabolcs - kék mez - forrás: vidi.hu Forrás: vidi.hu - Szilasi Szabolcs - kék mez.

Hétvégén nem telt unalmasan az országos kerettagok élete. NB. I-ben a sporik 1 piros és 32 sárgalapot, NB. II-ben keleten 46 sárgát és 3 pirosat, míg nyugaton 33 sárgát és 7 pirosat osztottak ki. A Győri ETO ? Gyirmót mérkőzésen Mészáros István három játékost is kiállított. Az edzők több mérkőzésen kritizálták a játékvezető tevékenységet, amiért a kispadot el kellett hagyniuk.

 

Foci24.net információ szerint "két héttel ezelőtt Várhidi Péter a játékvezetőkkel foglalkozott a Kozármisleny mérkőzés utáni interjújában. Hétvégén Vágner László kedvencével, Szilasi "Szőke" Szabolccsal (sokak szerint még az NB. II-re is alkalmatlan játékvezető) gyűlt meg a baja Várhidinek. A Videoton - Szigetszentmiklós NB. II-es mérkőzés 31. percében a vendégek vezetőedzőjét (Várhidi Péter) a második hazai gólt követően elküldte a játékvezető a kispadról, mivel már az első hazai találat után a játéktérre belépve mutogatva, reklamált. Ekkor tévesen még szóban figyelmeztette a spori, majd a második gólnál felé kiabált: "Mi a faszt fújtok bazd meg!". (Csak zárójelbe jegyezzük meg, hogy már az első esetnél is el kellett volna küldeni, mint ahogy elküldték a tavalyi Gyirmót-PMFC mérkőzésen).
A második félidőben a lelátóról a következőket kiabálta a játékvezetőnek: "Ki van nektek adva, hogy engem ki kell küldeni a kispadról?" A remek játékvezető kitűnő ítéleteit folyamatosan kritizálta: "Ez sem volt fault? A paraszt kurva anyádat Te! Feljelentelek Vágnernél!! Remélem a pénzedet ma nem fogod felvenni!"

Egyre több játékvezetői működést kritizálnak az edzők az elmúlt hetekben. Pénteken Mezey doktor kirohanását hallhattuk. Múlt héten azonban bebizonyosodott, hogy minden tökéletes a játékvezetésben, mert Vágner tizedes maradt az országos játékvezetői cirkusz porondmestere öt évig."

 

 

 

NB1.hu információi szerint "A Lombard-Videoton bajnoki mérkőzés 72. percében - 1-2-es állásnál - Takács játékvezető elküldte a kispadtól a fehérváriak szakvezetőjét, Mezey Györgyöt. A tréner az eset után rögtön nyilatkozott a Sport televíziónak.
- Elmondtam a véleményemet az egyik ítéletről - mondta Mezey. - Nem hiszem, hogy olyan durva lettem volna. Ilyen bírók hogyan kerülhetnek ide? Átlépjük a félpályát, és már sípolnak...
Hááát... Nem szívesen lennénk Takács spori bőrében..."

 

 

Mindkettő edző ügyében az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a keddi ülésén hoz várhatóan elmarasztaló ítéletet.

 

Hozzászólások