Nem tartható a határidő..

MLSZ informatika

2012-02-07 19:53:58

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

A tavaszi szezontól országos szinten egységesítésre kerülnek a keretbesorolások (kerettörzsek). Az irodarendszeren ezek átállítása 2012. február 10-ig megtörténik. Valamennyi működő játékvezetőt, asszisztenst és ellenőrt csak ezen kerettörzsek valamenyikébe lehet besorolni az alábbi szempontok figyelembe vételével:


- A keretbesorolást - hatáskörök szerint - az MLSZ JB és a megyei JB-k készíti el szezonkezdetéig.

- Szigorúan csak azon aktív személyek sorolhatók keretbe, akik a továbbképzéseken részt vettek, érvényes elméleti és fizikai teszttel rendelkeznek, sportorvosi engedélyük rendben van. Ha a fizikai teszt a bajnoki rajt után van, akkor a tesztet követően pontosítani kell a besorolást.

- Minden személyt csak egy nagypályás keretben lehet , függetlenül a küldésétől.

- A futsal játékvezetők és futsal ellenőrök, valamint a strandlabdarúgó játékvezetők szerepelhetnek valamely nagypályás keretben is. A FIFA keretbe nem sorolt női játékvezetőket és asszisztenseket is a férfi keretek egyikébe kell besorolni. A közeljövőben vizsgázott és működésüket azonnal megkezdeni kívánó új játékvezetőket is ezen kerettörzsek valamenyikébe (pld: megyei jv. keret, megyei assz. keret) kell besorolni. Az eddigi gyakorlattól eltérően a rendszerben a körzetek megjelölése is megszünik, az itt működők is a megyei kerethez tartoznak. Az aktuális kereteket naprakészen kell tartani az MLSZ rendszerén.

Fejlesztési javaslatunk volt

Weboldalunk szerkesztősége a témában nagyon részletes fejlesztési javaslatot küldött az MLSZ JB vezetőinek, az MLSZ informatikusainak, amiben javaslatot tettünk a keretrendszer átszervezésére. Kérés az volt, hogy a focibiro.hu weboldalán megtalálható adatbankhoz hasonlóan lehessen féléves bontásban felvinni a kereteket. Reméljük a javaslatunkat most is megfogadják...

 

Hozzászólások: