Lesz dolga Szpisjáknak

véres zsebkendő - forrás: Forrás: - véres zsebkendő.

14 percig tartott a Békés megyei harmadosztályban a Medgyesbodzás-Kötegyán találkozó, amely 1-0-s hazai vezetésnél szakadt félbe. A beol.hu beszámolója szerint a vendégek gyorsan összeszedtek három sárga lapot, Vatrán István a 13.-ban a másodikat, majd reklamált, ezért Varga Zoltán játékvezető kiállította. Ezután a vendégek levonultak a pályáról.

 

- Bár az MLSZ-adatbank interneten található jegyzőkönyvében nem így szerepel, de a 14. percig a piros mellett három sárgát is kaptunk. A kiállított játékosunk intelligens ember, de nem érezte úgy, hogy jogos lett volna a sárga lap, ezért reklamált. Amikor kiállították, a csapatkapitányunk megkérdezte a játékvezetőt, hogy mit csináljunk? Eltiltások miatt eleve tíz emberrel álltunk ki, a mérkőzés előtt kértünk félórás várakozási időt, amit csak nehezen kaptunk meg. A kapitányunk kérdésére végül az volt a válasz, hogy le lehet vonulni. Mi így tettünk, a játékvezető pedig berekesztette a mérkőzést. Azt azért furcsálljuk, hogy a bíró később nem keresett meg bennünket és egy szóval se mondta, hogy folytassuk a játékot - mondta Hajdú László, a Kötegyán alelnöke a megyei portálnak.

Tóth Gábor, a medgyesbodzásiak edzője így nyilatkozott: - Nyugodt mérkőzésnek indult, semmi jel nem utalt arra, hogy félbeszakad a mérkőzés. Sajnálom a csapatomat, akik szerettek volna futballozni és sajnálom a nézőket is, akik egy jó meccs reményében látogattak ki a pályára. Az ügyet az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága fegyelmi bizottság kedden tárgyalja.

 

Hozzászólások