BLSZ: Lefejelte, majd bele is rúgott a játékvezetőbe!

véres zsebkendő - forrás: Forrás: - véres zsebkendő.

Félbeszakadt a Budapest-bajnokság negyedosztály 1. csoportjában szerdán megrendezett Szufla SE - AFC Soroksár II bajnoki mérkőzés.

A vendégek 3-0-ás vezetésénél a játékvezető bántalmazása miatt félbeszakadt a május 1-én megrendezett BLSZ IV-es bajnoki mérkőzés. Az AFC Soroksár már az első félidőben már ellépett ellenfelétől és a szünetben Gyányi és Szabó góljaival már 2-0-ra vezettek. A második félidőben sem kellett sokat várni az újabb vendég gólra az 56. percben Kiss Gábor növelte a Soroksár előnyét. Két perccel később aztán futballpályára abszolút nem illő esemény történt:

- Az 58. percben jártunk amikor történt egy szabálytalanság a pályán. - Nyilatkozta honlapunknak az AFC Sorokság elnöke, Hajdu Imre. - Ellenfelünk játékosának a játékvezető sárga lapot adott, amire az elvesztette a fejét, majd előbb arcon fejelte, utána pedig bele is rúgott a játékvezetőbe.

Ezután természetesen Sarkadi Istvánt a játékvezető kiállította, a mérkőzést pedig beszüntette. Természetesen az ügynek lesz folytatása, az biztos, hogy Sarkadira hosszú eltiltás vár, de azt sem tartjuk kizártnak, hogy a rendőrségen is folytatódik a történet. A meccs végeredményről a Versenybizottság minden bizonnyal jövő héten fog dönteni.

A hazaiak honlapján, a szufla-se.eoldal.hu-n a csapat elnöke, Simó Attila a következőt írta:

"Én szégyellem magam a mai meccsen történtek miatt! Komolyan gondolkozom azon, hogy érdemes-e így tovább folytatni. Az biztos, hogy a szezont befejezem, ha kell akkor 8-10 emberrel fogok kiállni a meccsre. Ezt még egyszer senkinek, ismétlem senkinek nem engedhetem, illetve engedhetjük meg, hogy a saját csapatát és társait ilyen kellemetlen helyzetbe hozza, hozzá teszem nem először!!!!! A jövőben aki nem tud viselkedni emberi módon legyen az akármilyen játékos el lesz küldve az egyesülettől."

 

További részletek: http://www.budapestifoci.hu

 

 

Hozzászólások