Megszólalt a kánikula miatt meghalt focibíró 19 éves lánya

Megyei játékvezetés

2017-08-11 09:41:00
Borsod-Abaúj-Zemplén |

Komlósi Lajos - forrás: google.com
Forrás: google.com - Komlósi Lajos

Olívia azt mondja, megkérdezte apját  nem lesz-e baj.

Talán még most is élne a néhány napja, 54 éves korában elhunyt Komlósi Lajos, ha hallgat Olívia nevű lányára.

Szerinte azonban apja igazi "férfi" volt, aki úgy volt mindennel, hogy megcsinálom! A halála előtti napon, múlt csütörtökön megnyugtatta őt, hogy a kánikula ellenére teljesíti Miskolcon a 2400 méteres futótesztjét.

"És most nincs többé... Elhagyott a világ legdrágább édesapja" - mondta a lány a Borsnak.

Az Olcsi becenevű lány egyszerre két felsőoktatási intézménybe jár, emellett időnként az RTL Klubon és a TV2-n is feltűnik statisztaként. Azt mondja, apja inspirálta a tanulásra.

Komlósi Lajos haláláról az MLSZ három megbízottja vasárnap személyesen tájékoztatta őt. Azt viszont nem tették hozzá, hogy a férfi az előírt 2400 méternél is többet tett meg a pokoli hőségben.

Adatok bizonyítják, ha az egyes pályán halad, akkor teljesíti a 2400-at, de mivel a 7-esen futott, 2652 métert tett meg. Mindössze negyven méterre volt a céltól, amikor a forróságban elfogyott az ereje.

Olívia az elkövetkező napokban arra szeretne ügyelni, hogy apai nagymamája is átvészelje az egész család számára elviselhetetlen megrázkódtatást.

A család áprilisban Hajdúszoboszlón, júniusban Hajdúnánáson pihent. Azt tervezték, hogy az augusztus 25-én kezdődő szerencsi csokinapokon is együtt kapcsolódnak ki. Koncertekre akartak menni, de erre már nem kerülhet sor.

Mindenféle hír kering arról, hogy a szíve adta fel. Ám a boncolási eredmény még várat magára. És azt sem tudom, a rendőrség indít-e eljárást - tette hozzá a 19 éves lány.

 

forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/megszolalt-a-kanikula-miatt-meghalt-focibiro-19-eves-lanya/


 

Hozzászólások: