Puhl máshogy látta, mint Vágner

Puhl Sándor - Kassai Viktor - forrás: focibiro.hu Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor - Kassai Viktor.

Meglepő módon Vágner László most nagyon gyorsan nyilatkozott a hétvégi ZTE – Videoton mérkőzésről. Puhl Sándor azonban élesebben fogalmazott Kassai működésével kapcsolatban. A videót a vidi.hu oldalán meg lehet tekinthetni:

http://vidi.hu/articleGroups/hirek/puhl-sandor-jatekvezetoi-szemmel-a-zte-videoton-bajnokirol

- Amikor az első játszik a harmadik helyezettel, arra nem mondanám, hogy könnyű mérkőzés, de azt sem mondanám, hogy sportszerűtlen volt a találkozó, igaz, soknak találtam a sárga lapok számát, a tizenkét figyelmeztetés azért sok. Kassai Viktort nagyon jó játékvezetőnek tartom, de ez nem tartozott a top-meccsei közé, az említett sok sárga miatt azt gondolom, hogy egyfajta tekintélyvesztése volt, ami nem jellemző rá, másrészt pedig voltak olyan szituációk, amik enyhén szólva is vitatottak, itt természetesen a büntetőről és a kiállításról van szó. Azt mondom, hogy a piros lap rendben volt, de a szabálytalanság biztos, hogy a tizenhatoson kívül történt. Viszont ha azt nézem, a másik oldalon is volt egy hasonló szituáció, azt is ugyanígy kellett volna elbírálni. Volt egy-két olyan szituáció, amikor szerintem nem jól döntöttek, persze utólag könnyű okosnak lenni, én jobb teljesítményt vártam volna Kassaitól – nyilatkozta Puhl a vidi.hu-n látható videó-interjúban.

Mint ismeretes, pénteken elmaradt a Nyíregyháza-DVSC-TEVA bajnoki, miután meghibásodott a Szpari stadionjának fényberendezése. A két gárda április 20-án pótolja az összecsapást, bár a hírek a debreceniek akár már egy napra rá bepótolták volna a keleti rangadót. Puhl Sándornak erről is volt véleménye.
- Azt hiszem Herczeg András azt mondta, hogy ők akár szívesen játszottak volna akár másnap is, nem tudom, hogy ennek mi volt az akadálya. Szerintem le lehetett volna játszani másnap, és a sportszerűség is ezt kívánta volna meg, mivel egy bajnokesélyesről és egy kiesés ellen küzdő csapatról van szó. Itt egyedül a televíziós közvetítés lehetett a probléma, de azt meg át lehetett volna hidalni.

 

Hozzászólások