Páldi Ede díj: Kovács Nándoré az életműdíj

Kovács Nándor - forrás: baranya.mlsz.hu Forrás: baranya.mlsz.hu - Kovács Nándor.

A Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság Elnöksége által létrehozott Páldi Ede életműdíjban részesült KOVÁCS NÁNDOR ellenőr.

PÁLDI EDE nevét viselő életműdíjjal,  azon játékvezetőt/játékvezetőket szeretné a Játékvezetői Bizottság elismerni, aki(k) hosszú időn keresztül szolgálták a baranyai játékvezetői közösséget, munkájukkal, kitartásukkal, emberi jellemükkel, személyiségükkel példaként szolgálhatnak a jövő játékvezetői generációjának.

Nándi 1977-ben tette le alapfokú játékvezetői vizsgáját, 1991-től NB II. játékvezető, 1993-1996 FIFA Asszisztens, 2005-2020-ig a Baranya Megyei Játékvezetői Bizottság elnökségi tagja, 2007-2020 megyei instruktor.
A sportemberi nagyságát hűen tükrözi a játékvezetői közösségben betöltött népszerűsége, a közösség szeretete. Nándi személyisége, higgadsága, szakmai felkészültsége mindannyiunk számára példa értékű. Közvetlensége, megnyerő személyisége révén sokak számára szerettette meg a játékvezetés alapjait. Az elmúlt 13 éveben rengeteg újonc játékvezető számára biztosította az első "lépéseket" a pályán és a partvonal mellett egyaránt. 
 
A nyári frissítő kurzuson került átadásra Nándi számára az életműdíj, amit a jelenlévő játékvezető közösség állva, hosszú tapsvihar kíséretében tisztelgett sportemberi nagysága és a közösségben betöltött szerepe elött. Egyben Nándival egyeztetve és beleegyezésével a jövőben az elnökség, az ellenőri jelentések alapján legtöbbet fejlődött fiatal tehetségek elímeréseként életre hívott díjat immár KOVÁCS NÁNDOR díjként fogja átadni a jövő reménységeinek.
 
KÖSZÖNJÜK NÁNDI! 

Kívánunk mindannyian jó egészséget, maradj még közöttünk sokáig, mert jelenléteddel gazdagítod a játékvezetői közösségünket! 
 

Hozzászólások