Szeniorok maradnak, ők a jövő Hanacsek szerint!

Hanacsek - fekete felsőben - forrás: Fedor János Forrás: Fedor János - Hanacsek - fekete felsőben.

Apu kezdődik… ismét több napos edzőtábort rendeztek Vecsésen a harmadosztályú játékvezetők és ellenőrök részére.

Sok arcot már nem láthattak a kollégák, hiszen voltak akik befejezték a játékvezetést, mondván ehhez a szakmaitlansághoz nem adják a nevüket, inkább maradnak a megyében. Nagyon nagy mozgás megint nem volt a keretben, hiszen évek óta az országos keretben alig vannak új arcok. Így maradnak a motiválatlan fiatalok, míg a túlsúlyos, folyamatosan hibázó Jocik, Misik élvezik az elnökség (sicc!! inkább írjunk elnök) bizalmát.

Mi is történt az edzőtáborban?

Sok valótlan statisztika és "vakítás" közben azért Hanacsek úr szakmázott. Voltak olyan mérkőzések, ami mellett még a hanacseki csaló statisztika sem tudott elmenni.

Vad II. István - Iványi Zoltán kolléga tevékenysége sok embernél kiverte a biztosítékot, bár ezt sokáig titkolta a vezetés. Zuhanyhíradó és néhány bennfentes szerint Attilának voltak keserű pillanatai, de még sajnos él a bizalom irányába. Igaz, Iványi úrnak lejárt a bérlete a VAR buszban.

Sebaj Zoli leszel majd NB-I-es ellenőr, ez lesz a büntetésed.

Nem először fordul elő a hanacseki rendszerben, hogy bizonyos személyek megkapnak mindent (kocsi, fízetés, jó küldés), majd egyik napról a másikra Hana eldobja őket.. Így járt korábban Solymosi Péter, Ábrahám Attila és a sort lehet folytatni.

A gyorsan ítélő egyszemélyes bíróság most Iványira sújtott le.

Voltak gondok a futásokkal is, hiszen 35 fokban futottak a kollégák. Nem volt tanulságos a borsodi haláleset…

Felhívta figyelmet „Elnök Úr” (mert ugye így szólíttatja magát) a hetvenesek táborára is. Elmondta, hogy köszöni szépen a munkájukat, de elérték a "nyugdíj" korhatárt, munkájukkal inkább máshol segítség a közösséget.

Saját szavait hallva elfehéredve közölte a SENIOROK klubjával (Kaibás Dezső, Vavika Ferenc, Tóth Vencel, Fazekas János, Hazafi Miklós, Kurmai Zoltán) ők maradnak, mert kiemelkedő szakmai és spicli tudásukra igényt tart.

Természetesen a 70 év feletti szeniorok a hanacseki rendszer éltetői. Őket még meg lehet kilóra venni, ők remegnek minden küldésért…. csak nem veszik észre, hogy ők a legnagyobb bohócok ebben a cirkuszban.

Ők életük végig ellenőrizhetnek. Előttünk van a kép, amikor VV Feri bácsi az elfekvőn hétvégén szól, hogy küldése van és tolják el Zalaegerszegre, hogy kedvenc megyéjében ellenőrizhessen az élvonalban...

Sajnálatos, hogy Önök a Magyar Játékvezetés részére ilyen vékony jellemmel megáldott embereket tudtak kinevelni.

Hol vannak az igazi, szakmai tekintélyek és közelmúlt FIFA játékvezetői???  

Emlékszel Attila, amikor Kecskeméten bukott "szamárként" baktattál haza Vágner Lacit szidva, nem ezt a jellemedet ismertük meg.  

 

Apropó Vágner Laci!

Az NB. I-es edzőtáborban is voltak események! Kiderült, hogy tavasszal angol tanfolyamra járó Szarka Zoltán megtanulta az alap szavakat és a yes és a no már nem kihívás neki. Mostantól nemzetközi ellenőr lesz.

Visszahívták Vágner Lászlót is a nemzetközi keretbe, hiszen nem volt más „alkalmas” személy Hanacsek szerint és nem akartak státuszt veszíteni.

Kiderült, hogy Ábrahám Attila mégsem került vissza az országos keretbe, őt még válaszra sem méltatta a elnökség.

Iványi Zoltán VAR busz bérlete lejárt, így ő már nem volt jelent az edzőtáborban.

 

Nagy keretmozgás megint nem volt, mivel „a jelenlegiek” jobbak, mint akiket a helyükre lehet tenni…..

 

 

 

Hozzászólások