Hanacsek és a VAR..

Hanacsek Attila - sármos nézése - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Hanacsek Attila - sármos nézése.

Érdekes levelet kapott Hanacsek Attila a VAR-ról!

Attila! (Most nincs kedvem elnök urazni) Meg hát ki tudja, hogy meddig hívathatod így magad!?

Most akkor hogy is vagyunk a statisztikával? Mert tudod jól, hogy senkit nem érdekelnek a számokba rejtett hazugságaid. Gondolod, Kispesten azzal foglalkoznak, hogy a döntési pontosság hány százalékkal nőtt (a te csalásaidnak köszönhetően)? Dehogy Attila! Az csak neked fontos, hogy megmutasd Csányi úrnak, mit is sikerült „fejlődnöd”. Pedig hétről hétre láttuk a lebőgésed.

Hogy történhet meg, hogy 0-0 állásnál jogos büntetőtől fosztották meg a Honvédot az embereid? Igen, az embereid! Akikkel naponta beszélsz, beszámoltatod őket, infókat vársz tőlük, mint egy modern kori ÁVO rendszer. Most meg ők hoztak kellemetlen helyzetbe.

Iványi VAR Zoltán urat minek kellett mások fölé helyezni?! Egy túlértékelt ember, aki nem is végzi olyan jól a munkáját, mint ahogy azt te gondolod és ahogy azt magáról hiszi.

Attila, most bajban vagy! Felelőst kell keresned. Te magad úgysem vállalod. Így a hozzád közel álló emberekből kell választani, a spiclik közül valakit fel kell áldoznod…
A szezon egyik legfontosabb meccsén komoly hibákat követtek el a beszélgetőpartnereid. Most akkor, hogy fogod ezt kikozmetikázni?

Attila, várjuk a reakcióidat!

 

Hozzászólások