A zalai sípmesterek nem hibáztak

Zala - focitorna (2023-02-28) - forrás: zaol.hu Forrás: zaol.hu - Zala - focitorna (2023-02-28).

A Kanizsa Aréna volt a házigazdája a II. Zala Kupa elnevezésű teremlabda-tornának, amely nemzetközi jelleget is öltött, hiszen négy ország játékvezetői találkoztak itt.

Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóság által szervezett találkozó nem új keletű, de a pandémia miatt ez a korábban már megrendezett torna is szünetelt az elmúlt három évben.

Most, szerencsére már semmi nem akadályozhatta meg, és a magyar, a szlovén, a horvát, valamint az erdélyi játékvezetők újra egy remek hangulatú tornán vehettek részt, melyen ők voltak a főszereplők, hiszen csapataikkal egymás ellen küzdöttek. A találkozó tovább erősítette a szövetségek közötti együttműködést, a szakmai és a baráti kapcsolatokat.

A zalai sípmesterek mellett ugyanis a horvát Csáktornya és Varasd szövetségei, a szlovéniai Muraszombat, valamint Lendva, illetve Marosvásárhely képviselői léptek parkettre a Kanizsa Arénában, amely remek helyszínnek bizonyult, és kitűnő rendezés mellett zajlottak a csatározások. Végül a házigazda Zala csapat győzött, amely a döntőben a Csáktornyát győzte le, ahogy előtte egyetlen mérkőzésükön sem hibáztak.

A csoportmeccsek után az azonos helyezést elérők játszották a helyosztókat. Az 5-6. helyért: Varasd – Lendva 7-1. A 3-4. helyért: Marosvásárhely–Muraszombat 1-3. A döntőben: Zala–Csáktornya 1-0.

A II. Zala Kupa végeredménye: 1. Zala, 2. Csáktornya, 3. Muraszombat, 4. Marosvásárhely, 5. Varasd, 6. Lendva. 

 

Hozzászólások