Hajdú-Bihar: Headset megye I-ben

Hajdú-Bihar headset (2023-02-20) - forrás: Czinege Melinda, HAON.hu Forrás: Czinege Melinda, HAON.hu - Hajdú-Bihar headset (2023-02-20).

Február harmadik hétvégéjén elstartolt a Megyei I-es bajnokság tavaszi időszaka, amelyen kollégáinkat már új eszköz is segíti, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak játékvezetőként.

Az Igazgatóság és a Játékvezetői Bizottság közös projektje keretében beszereztünk 8 garnitúra játékvezetői kommunikációs szettet és a 2023-as évtől kezdte minden Megyei I-es bajnoki mérkőzésen használják majd ezt kollégáink.

A játékvezető és két asszisztense így folyamatos halláskapcsolatban van, ez megkönnyíti a gyors információcserét és segít, hogy jobb döntések születhessenek, gyorsabban.

Mivel korábban több kollégánk maga is beszerzett már saját részre kommunikációs szettet, így nem csak az első osztályban tűnhetnek fel a játékvezetők headsettel a fülükben, hanem bármelyik hajdú-bihari, vagy akár országos utánpótlás mérkőzésen.

A célunk ezzel javítani a játékvezetők kommunikációját, ezzel együtt teljesítményét, hogy még jobb döntések szülessenek a játéktéren, csökkentsük az elkerülhető hibák számát.

 

Hozzászólások