SzSzB: Aktív játékvezetői élet a hétvégén

Szabolcs - edzőtbor (2023-02-11) - forrás: szabolcsjb.hu Forrás: szabolcsjb.hu - Szabolcs - edzőtbor (2023-02-11).

Szombaton és vasárnap több helyszínen állnak helyt játékvezetőink, ellenőreink és az alapfokú tanfolyam résztvevői.

Február második hétvégéjén való dömping várt programok terén a szabolcsi sporikra. Miközben szombaton az MLSZ JB futsal edzőtábor utolsó napján vettek részt az országos keret tagjai Telkiben, addig Vecsésen a megyei játékvezető ellenőrök az MLSZ JB által szervezett továbbképzésén készültek a tavaszra.

Ezzel párhuzamosan a nyíregyházi FILO sportcentrumban is játékvezetők voltak a pályákon. Reggel az alapfokú tanfolyam hallgatói teljesítették a fizikai tesztet Benkő Róbert felügyelete mellett, közben a műfüves teremben elkezdődött a 2023-as Szövetség Kupa, ahol a sporik kispályás válogatottja szerepelt. A délután folyamán az alapfokú hallgatók gyakorlati mérkőzéseken működtek, bent a csapatunk megszerezte a második helyet az MLSZ Sz-Sz-B Igazgatósága által szervezett tornán.

Még mindig szombat: este az NB I-ben Karakó Ferenc vezette a Debrecen-Paks mérkőzést.

Vasárnapra is jut feladat bőven, hiszen az újoncokra ezúttal Sényőn vár feladat, ahol közösen tekintik meg a hazai csapat Karcag ellen vívott első tavaszi NB III-as meccsét. Délután pedig Szilágyi Norbert asszisztál majd a Tiszakécske-Csákvár NB II-es meccsen.

 

Hozzászólások