Két MLJT tag vett részt az UEFA Talent & Mentor képzésén FRISSÍTVE!

Játékvezetőkről

2022-09-09 12:14:55
Bogár Gergő | Kassai Viktor |

Bogár - Kassai UEFA - forrás: uefa.com, mljt.hu
Forrás: uefa.com, mljt.hu - Bogár - Kassai UEFA

11 játékvezető és 11 mentor volt jelen ezen az eseményen.

Nyonban vett részt a nemzetközi szövetség játékvezető kurzusán Bogár Gergő FIFA-játékvezetőnk.

Az első nap programja orvosi vizsgálat volt, valamint az UEFA-nál szokásos UEFA20 felmérésén estünk át. A megnyitót Roberto Rosetti, az UEFA Játékvezetői Bizottság Elnöke tartotta. A nap hátralévő részében előadást tartott még Bjorn Kuipers, valamint Kyros Vassaras. Második nap délelőttjén fizikai tesztet kellett teljesíteni (SDS), délután előadások, valamint minden talent a saját mentorával, az előre elküldött klipeket elemezte ki. A záró napon videós teszt kiértékelése volt, valamint útravaló tanácsokat kaptunk, milyen feladatokat kell elvégeznünk a jövőben - árult el részleteket a programról Gergő - írja az mljt.hu.

 

 

 

Sajnálatos módon az MLJT hírcsatornája elfelejtette megírni, hogy Bogár Gergőn kívül még egy JT tag, Kassai Viktor is részt vett a programon, mint mentor. Az MLJT oldalán közzétett kép alapján felfedezhető volt Kassai Viktor is, azonban a cikk tartalma később módosításra került és az eredeti kép lekerült és most már csak Bogár szerepel egy másik képpel!

Azt gondoltuk, hogy a Tóth Vencel vezette Testület nem süllyedhet ilyen mélyre, hogy egyik tagjukról, a magyar játékvezetés egyetlen külföldön elsimert személyéről nem írnak és inkább törlik a képet. 

 

Sok sikert Gergő és Viktor! 

 

FÁBIÁN MIHÁNY ÜZENETE:

Kedves Mindenki, Nehéz ilyenkor csendben maradni. Nem is sikerült most nekem sem. Ezért inkább írok. A kép bal oldalán Kassai Viktor látható. A kép jobb oldalán Herbert Fandel. Top Referees in the World. Erre számomra egyszerűen nincsenek szavak, hogy ezt a mérhetetlen szakmai tapasztalatot, intelligenciát es türelmet a magyar játékvezetés folyamatosan visszalöki , megijedve elutasítja. Én nem szeretnék kritizálni senkit, soha nem tettem és nem is fogom. Viszont mindenki gondolkodjon el ezen. Sportbarati tisztelettel es a véleményemet mindig vállalva, Fabian Mihaly


mljt.hu
 

Hozzászólások: