Túl a vecsési ellenőri napon I.

cseretábla - forrás: Forrás: - cseretábla.

Ismét jól sikerült ellenőri napot tartott az MLSZ JB. kedvenc szállodájukban.

Július utolsó napján ellenőri továbbképzést tartottak Vecsésen. Évek óta mindenki megkérdőjelezi e napok hasznosságát, hiszen ezt az egészet online is le lehetne bonyolítani.

- Ismét korán kellett útnak indulni, hogy a régi öregeket láthassuk a reptér közeli szállodában. Venci bácsi a szokásos semmiről beszélt. Hogy kell kitölteni a jelentést, amit már mindenki tud – nyilatkozta weboldalunknak egy korábbi országos ellenőr, aki most már a megyében kamatoztatja élvonalbeli tapasztalatait.

- A futottak még országos ellenőrök oktatják a megyei ellenőröket ismét, bár azt nem értem, értettük, hogy miért nem lehetett az oktatási anyagokat megküldeni és elektronikus szabálytesztet kitölteni? Azt a papír alapú teszt után megtudtuk, mindenkinek sikerült a vizsga. Vélhetően nem mertek megbuktatni senkit, mert akkor még tényleg nem lennénk a megyékben sem. Igaz, még soha nem tudtuk meg, ki hány pontot írt, nyilván meg se nézte senki – folytatta ellenőr kollégánk.

- Eljutott hozzánk is a hír, hogy az MLSZ-ben sportolást adtak ki a megyei igazgatóknak, mert a béremelést be kell hozni. Vélhetően kevesebb mérkőzésre mehetünk az új szezonban. Ilyenkor azért felmerül a kérdés, hogy a vecsési hotel éves bérleti díjából és a „barátok” felköltöztetéséből mennyit lehetne spórolni az MLSZ-nek? Tudjuk a választ.. nekik lehet, a megyékben meg kuss…. – zárta szavait kollégánk.

 

 

Hozzászólások