Furcsa nyomtatványokat küldött az MLSZ JB.

MLSz székház - forrás: Forrás: - MLSz székház.

Az új év második munkanapján már levelet küldött az MLSZ JB., igaz, most legalább megtudták az elnökök, hogy Szekeres Szilvia küldte tovább a levelet.

Az elnökök azonban azt nem tudhatták meg, hogy vajon milyen feladata van a megyéknek az MLSZ JB-vel szerződések aláírása tárgyában, hiszen a megyéknek semmi köze sincs szerződésileg az MLSZ JB-hez.

Furcsálták az elnökök azt is, hogy az egészségügyi nyilatkozatban az alábbi van: „Magyar Labdarúgó Szövetég Játékvezetői Bizottsága által szervezett és felügyelt megyei és/vagy országos edzéseken, fizikai felméréseken, mérkőzéseken, valamint edzőtáborokban (továbbiakban együttesen esemény) saját akaratomból és saját felelősségemre veszek részt”. Vajon megyékben az MLSZ JB. hány alkalommal szervezett vagy felügyelt rendezvényt?

Érdekes továbbá, hogy az aláírás dátuma és helyszíne ki van töltve előre: Budapest, 2022. január 1.  Ezek szerint akkor minden játékvezető Budapesten volt az újév első napján?

Miért nem lehet ezeket a kitöltéseket észszerűsítni és racionalizálni? Miért nem lehet ezeket visszavonásig megtenni vagy az IFA rendszerben kialakítani egy megfelelő nyilatkozat kezelő részt, hogy az év első belépésénél a játékvezető jóváhagyja az adatokat és a program legenerálja az elektronikusan aláírt PDF nyilatkozatokat? A válasz egyszerű. Könnyebb ugráltatni a játékvezetőket és a megyei elnökséget.

Jó pofa elírás van, vagy szimplán csak figyelmetlenség, hogy APEH üzemenyag árról beszélnek a nyilatkozatban. 2011. január elsejével megszűnt az APEH és helyette létrejött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, immár 11 éve...

A megyei elnökök joggal várhatnának nagyobb odafigyelést az MLSZ JB. irodától, hiszen ott főállású alkalmazottak dolgoznak.

Van ami nem változik és ez az MLSZ JB.

 

Hozzászólások