Nagy a káosz a szakreferensi nap miatt

Botrány

2021-11-09 07:38:04

Fair-Play zászló - forrás:
Forrás: - Fair-Play zászló

Több megyéből érkezett megkeresés hozzánk, hogy nem értik miért ilyen módon kell szakreferensi napot tartani.

„Elfogadhatatlan számunkra, hogy tíz nappal a program előtt értesítenek minket, hogy munkanapon Budapestre kell utazni a társadalmi munkába dolgozó bizottsági tagoknak. Nem beszélve arról, hogy ismét növekednek a vírusban megfertőzöttek száma. Vajon mikor jutunk már el odáig, hogy az ilyen felesleges program fel kelljen utazni a „kedvenc hotelbe”. Miért nem lehet online értekezlet?”

„Nálunk hárman már lemondták a programot, mivel dolgoznak és a szabadságot előre két héttel kell leadni. Vajon az megfordult valaki fejében, hogy hazánkban még dolgoznak az amatőr megyei vezetők. Ők nem visznek haza többszáz ezer forintot a szövetségtől.”

„Tényleg ekkora kihívás online értekezletet tartani? Küldésről mit beszélünk, amikor fent még papíron csinálják az egészet és káosz van az országos küldési rendszerben. Nekünk akarják megmondani, hogy kell csinálni?”

„Toborzási felelősként minek menjünk, hiszen Jancsi már tartott online meetinget”

 

Amennyiben neked is van véleményed írd meg számunkra.
Kapcsolódó cikkek

Komoly kihívás az online szakreferensi?
2021-11-05 05:22:43

Hanacsek Attila Elök Úr szakreferensi napot rendelt el a magyar játékvezetésben társadalmi munkában tevékenykedők részére, kedvenc hotelébe.

Szakreferensi értekezlet, de nem online
2021-11-03 16:55:02

Az MLSZ Játékvezetői Bizottságának elnöke, Hanacsak Attila jövő péntekre szakreferensi értekezletet hívott össze.Hozzászólások: