Kassai marad az orosz nagyfönök!

Kassai Viktor

2021-01-13 15:01:21
Kassai Viktor |

Kassai - Collina - forrás: twitter.com/rfsruofficial
Forrás: twitter.com/rfsruofficial - Kassai - Collina

Ugyan korábban egybehangzóan arról írtak az orosz lapok, hogy Kassai Viktor távozik a játékvezetői bizottság éléről, ám a legfrissebb információk szerint továbbra is maradhat jelenlegi pozíciójában.

Tavaly december elején röppent fel a hír az orosz sajtóban, hogy Kassai Viktor távozhat az orosz szövetség játékvezetői testületének élérő, a megüresedő helyét pedig nagy valószínűséggel egy másik külföldi szakember veheti át.

sportsdaily.ru legfrissebb információja szerint azonban az Orosz Labdarúgó Szövetség (RFU) bizalma továbbra is él a korábbi játékvezető iránt, szerintük nem Kassai személyében kell keresni a hibát a bírókkal szemben továbbra is fennálló problémák miatt, ÍGY A JÖVŐBEN IS A MAGYAR SZAKEMBER MARAD A JÁTÉKVEZETŐK FŐNÖKE.

Mint ismert, a korábban BL-döntőt is vezető Kassai 2020 januárjától dolgozik az orosz bírók élén, egyik korábbi interjújában pedig elmondta, hogy az előző évben csupán az orosz bajnokik 17 %-án volt tapasztalható valamilyen játékvezetői tévedés, ami javulás a korábbi adatokhoz képest.


csakfoci.hu


Kapcsolódó cikkek

Kassai Viktor távozhat az orosz játékvezetői bizottság éléről – sajtóhír
2020-12-09 19:56:12

Orosz sajtóhírek szerint egy év után távozhat az orosz játékvezetői bizottság vezetői posztjáról Kassai Viktor.Hozzászólások: