Halló kapcsoltam!

Vavika Ferenc - arcnélkül II. - forrás: facebook.com Forrás: facebook.com - Vavika Ferenc - arcnélkül II..


Tájékoztatás szerint senki nem olvassa internetes oldalunkat, de egész hihetetlen módon mégis a focibiro.hu a hiteles és "igazmondó".

Interneten kaptuk a következő levelet:

Történetünk az elmúlt hetekben az egyik megyéből indult, amely nagyon jól és kiválóan megszervezte Talent napját, örömünkbe kis ürüm vegyült.

Végre, igaz arc nélkül, de jelen volt a sötétség mögött V. F., ennek szerinte fontos szekciónak a vezetője, természetesen nulla hozzászólással, szakmai tanáccsal.

Internet világának köszönhetően nem tudta elferdíteni a jelentését, mint általában szokása a nem szimpatikus megyékkel, ezért ennek nem lett részéről pozitív kisugárzása.

Kézzel és hanggal fogható bizonyítéka van annak, hogy telefonálgatása zaklatja a megyei vezetőkőket.

Felesleges kedves V. F., mivel a magyar játékvezetésben nincsenek titkok, mindig minden kiderül, de vannak olyan kivételek, mint amiket a Te személyed kreál, mert olyan jellemmel ruházott fel a sors, mely sem vezetőnek, sem embernek nem kívánatosnak nyilvánított ki a MAGYAR JÁTÉKVEZETÉSBEN.

Remélem PUHL Sanyi szemét csípni fogja ezen cikk olvasása, (tudjuk olvassa), elgondolkodva,h ogy ilyen súlytalan jellemnek adott igazat SOKSZOR a megyei vezetőkkel szemben.

Kapcsoltunk V. F.! Majd mi tesszük fel Neked legközelebb a kérdést..

 

Hozzászólások