Kinek az élete? A pénz felülírja a józan észt?

Pénz - ezres - forrás: Forrás: - Pénz - ezres.

Polgári szervezetek próbálják redukálni fizikai jelenlétet és mozgást a rendezvényeken józan ész határain belül.Az MLSZ. JB viszont mindenre fittyet hányva több vén és kora vén ellenőrt utaztat az országban.

Játékvezetői küldés eddig is hagyott kívánalmakat, főleg olyan küldőknek akik földrajzból -ülj le kettes - gyenge kategóriát képviselnek.

NB III-as bajnokságban szereplő és tevékenykedő ellenőrök nem ritkaság heti három mérkőzést ellenőriznek, természetesen "szakszerűen és kiválóan", ha pedig nem így lenne V.F nagyúr, mivel azt hiszi az erő vele van átíratja az irományokat.

Térjünk vissza a logika világa.

Miért utaznak az ellenőrök a vírusos világban két száz kilométert egy mérkőzésre, amikor saját megyéjükben vagy legközelebbi megyében is található mérkőzés, arról nem beszélve sokan közülük egészségügyi gondokkal küzdenek.

Pénz mindent felülír?

Küldéseket látva igen, sajnos kell egy tragédia, amely kinyitja, ha kinyitja az illetékesek szemét, akkor majd mindenki mossa a szennyest, mint ahogy a borsodi haláleset kapcsán is.

Jöhetnek megint a sértődöttségek, hogy a FB oldal ilyen és olyan, de uraim ész és logika nélkül a rendszer egy képkeret,a melyet nem tudnak megtölteni tartalommal.

Kreativitás abban merül ki, hogy biztatnak minket, hívjátok fel PUHL Sanyit majd Ő elmondja. Nem sajnálatból, de sokszor azt se tudja, milyen rendezvényen van, annyian bírálják, szépen fogalmazva, igaz megérdemli ilyen gyenge segítők mellett.

Megértem a bizalmi kör nem lesz fiatalabb, de sajnos már emberibb és eszesebb sem. 

Tény a vírus felnyitotta a játékvezetés szemét, rámutatva az alapvető hibákra és alkalmatlan emberekre (barátokra), nyíltan politizáló elnökre (ahonnan eszünk oda nem..de nem érti, hogy ki-TOLNA-magával, szerződés alapján), de van akiknek mindent szabad.

Magyarországon játékvezetésben a "gyökérkedésen", nyalizáson, ferdítésen kívül sok logikát nem lehet felfedezni.

Nagyon jól fogalmazott egy volt JB elnök, aki már nem bírta feldolgozni: Ebben a színházban több a fizetett súgó, mint a jegyet vasárló néző".

Valóban igaz, de vajon ebben a színházban meddig tűrik még az "érdektelen" igazgatók?

 

Hozzászólások