Gaál Gyöngyi kezezés helyett most öngól!

Gaál Gyöngyi - fekete mez - forrás: nso.hu Forrás: nso.hu - Gaál Gyöngyi - fekete mez.

Ha ironikusan írnánk Gaál Gyöngyiről, akkor azt mondhatnánk, hogy körülbelül ennyit várhattunk tőle, attól, aki még egy kezezést sem vesz észre….

Mire gondolunk pontosan?

Gaál korábban aktív játékvezetőként is az MLSZ kötelékében dolgozott, akkor még csak belső ellenőr volt. Ez is furcsaság, hiszen olyan dokumentumokba, pénzügyi kimutatásokba nézhetett bele, ami összeférhetetlen volt a játékvezetői működésével. Gondoljuk bele láthatta akkor a Vágner László vezetett JB. valamennyi iratát, pénzügyi elszámolását, belső anyagokat.

Majd Márton Sándor kétes eltávolítása után Gaál gyorsan irodavezető lett. Láthatta a küldéseket, pénzügyi elszámolásokat és egyéb aktív játékvezetőkre nem tartozó dolgokat. Láthatta ezt úgy is, mint az egyik profi játékvezető élettársa. Nyilván elhisszük neki, hogy soha nem nézte meg ezeket és véletlen, hogy neki és párjának magasan a legjobb küldése volt és a titkos prémiumokból is a legtöbbet szakították. 

Gaál egyre nagyobb hatalmat kapott. Utasítgatta a megyei igazgatókat, JB. elnököket. Sokakkal úgy beszélt, mintha a hátsójából rángatná őket.

Az MLSZ vele elnézőbb volt, hiszen sokszor küldéseket felejtett el, utolsó pillanatban szólt csak mérkőzésekről, de neki még ezt is lehetett. Soha, semmiféle szankció nem volt. Jöttek az élvonalbeli küldések.. aztán mi változott?

Titokban ellenőri keretbe került, amit Budapest el akart titkolni, hiszen aktív játékvezetőként a mérkőzése előtt pár órával még meccset ellenőrzött. Persze, ő Gyöngyi, aki ezt is megteheti. Amikor ezt megírták, akkor gyorsan reagáltak, hogy ez hazugság és eltűnt a hölgy utólag a küldésekből.

Nem merték közzétenni azt sem, hogy Ábrahám Attilával évközben Bécsben teszteltek, hogy nemzetközi ellenőrök lehessenek. Miért kell ezt titkolni?

Ne felejtsük azt sem, hogy Mohoskői M. néven nyomoz a facebookon a megyei elnökök után és listázza, azt, hogy melyik játékvezető mit írt és mit lájkolt.

Gaál szerepe nagy abban is, hogy gyakorlatilag az IFA rendszer játékvezetői része használhatatlan, mert ő felelt annak a fejlesztéséért.

És láss csodát! A süllyedő puhli fertőben most újabb szerepet kap. Múlt héttől már MLSZ JB. elnökségi tag. Jó legyünk korrektek, végre van egy 50 alatti ember az bizottságba és nem az őskövületek.

Azt, hogy mit nyilatkozott azt inkább hagyjuk:

hogy váltanom kellene, hiszen a két diplomámmal és az idegennyelv tudásommal, talán most van az utolsó lehetőségem, hogy a civil életben is karriert építhessek”

Ezek szerint akkor az MLSZ JB. elnökségi tagjának ennyire jó lenni? Azt mondjuk láttuk már Puhl Sándoréknál hogy igen, hiszen kétes „menedzseri” díjakat, szuper ellenőrzéseket és ingyenes hoteleket kapnak. Akkor most a nagyságosasszony is vélhetően beköltözik párjával a kedvenc hotelbe, közel egymilliót vihet haza akkor havonta…

 Más biztossági tagnak vajon mennyit fizet az MLSZ? Tudjuk, mert utána jártunk! 0, azaz nulla forintot!

A szerencsétlen megyei vezetők..  elvették a költségtérítésünket, telefonunkat. Lehet ebből kell az új királylány összegét kifizetni?

Ez kell nekünk, vajon hol a határ?Kapcsolódó cikkekHozzászólások