Kapcsoltam: Gaál Gyöngyi műsora

Gaál Gyöngyi - forrás: hatharom.hu Forrás: hatharom.hu - Gaál Gyöngyi.

Korona vírus hozta megszorítások idejében Gaál Gyöngyi valamilyen inditatásból kifolyólag előléptette magát az MLSZ. JB-n belül.

Megyéket, megyei elnököket hívogat az edzőtáborokkal kapcsolatban, hogy miért így és úgy rendezik meg, számonkérve az elnököket.

Nagyon sok helyen gondot okoz a játékvezetők összehívása, hiszen rájöttek az érintettek van élet a játékvezetés nélkül.

Nem egy megyében drasztikusan apad a játékvezetői illetve az ellenőri létszám.

Halló Gyöngyike?  Érti??

Ebben benne foglaltatik az Ön elhívatott munkája, amikor elfelejt vagy duplán delegálnak edzőmérkőzésre játékvezetőket.

Gondoljuk nem volt idő átgondolni, amíg otthon teljes fizetésért paprikás krumplit kevergetett, hogy Amatőr játékvezetésben milyen helyzetet teremtet a korona vírus.

Igen amatőr vezetésről beszélünk, hiszen minden JB vezető ingyen dolgozik a megszorításokra hivatkozva. Ebben helyzetben 25-30 ezer forintos bruttó tisztelet díjakat az MLSZ megbízási szerződés törlésével eltörölte.

Halló Gyöngyike?? Érti??

"Pusziért" megy a munka..

Biztos ezen alamizsna összegek nem folyósítása húzza ki a "válságból" a Magyar Játékvezetést. Amit most ismét elvesznek az amatőröktől, azt Önök kevesebb, mint 5 nap alatt elverik Vecsésen a mondvacsinált szakmai napokon...

Kérjük ennek tükrében a stílusán és "szerénységén" visszavenni, mivel sem Ön, sem pedig más nem támogatja anyagilag az amatőr megyéket.

Ennek tükrében javaslom bízza a molnárra az őrlést, hiszen eddig is minden rendben működött Ön nélkül, minden amatőr játékvezetőnek szabályos tesztekkel rendelkező licence volt a nevezett bajnokságokban.

Kérem Gyöngyike most pedig nyomja meg telefonján a piros gombot és bontsa a vonalat!

Gyöngyike!

Le style est l homme même, azaz stílus maga az ember....

Ön szégyent hoz ismét a játékvezetésre!

 

Hozzászólások