Kövesse mindenki a közleményeket! FRISSÍTVE!

MLSZ JB

2020-03-11 14:53:16

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Óráról órára változik a koronavírus helyzet hazánkban, amely érinti a sportrendezvényeket is.

A Kormány az Alaptörvény 53. cikk (1) bekezdésében meghatározott hatáskörében, a 2. és 3. § tekintetében az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva veszélhelyzetet rendelt el.

Szerda délután Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartására nem kerülhet sor.

Szerdán délután 14 órakor tartott sajtótájékoztatót a koronavírussal hozott döntésekkel kapcsolatban Lakatos Tibor,  az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, valamint Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

 Gulyás az eseményen bejelentette, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását megtiltotta a kormány a koronavírus terjedése miatt, majd kérdésre kifejtette,

HOGY EZ SPORTESEMÉNYEKNÉL ZÁRT KAPUT JELENT.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldala a kormány sajtótájékoztatója után azt írta, hogy a szövetség hamarosan közzéteszi a kormány mai tájékoztatása alapján a futballmérkőzéseket érintő legfrissebb híreket.

 

18:15:

A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.


 

Hozzászólások: