Csongrád: 21 újonc

Megyei játékvezetés

2020-03-08 07:23:35
Csongrád |

Csongrád vizsga (2020.03.08) - forrás: csongradjb.hu
Forrás: csongradjb.hu - Csongrád vizsga (2020.03.08)

2020. március 6-án 16 órai kezdettel tartották meg a Csongrád-megyei alapfokú játékvezetői tanfolyam záróvizsgáját a szegedi Belvedere-palotában.

Az eseményen a 22 vizsgázón kívül megjelentek a tanfolyamon részt vett instruktorok, oktatók, elnökségi tagok is, valamint az MLSZ delegáltjaként Székely Ferenc nemzetközi ellenőr is.

A 22 megjelent hallgatóból 21-en sikeresen abszolválták az írásbeli tesztet, kimagasló eredménnyel, melyet többen az oktatók magas szintű munkájának, valamint a megyei oktatási felület bevezetésének köszöntek.

Ezt követően a szóbeli tételek kidolgozása már senkinek nem okozott problémát, így megyénk 21 játékvezetővel bővült, akik reményeink szerint a következő hétvégén, már a megyei utánpótlás bajnokságokban be is kapcsolódnak a játékvezetői tevékenységbe.

Újonc játékvezetőink: Bernát András, Borka Csanád, Dankó Márton Attila, Gyarmati István-Róbert, Harmati Bertalan, Institórisz Andrej, Kiszin Boldizsár, Markek Dávid, Mezei Mihály, Molnár Ádám, Oroján Zsombor, Pacskó Szabolcs, Pluhár Gábor, Schindler József, Suták Gergő, Szabó József, Szabó Márk, Szabó Richárd, Trója Gábor, Vass Tibor Ákos, Zámbó Gábor.


 

Hozzászólások: