Hogy mit meg nem enged a nagyságos asszony!

MLSZ JB

2020-02-22 15:56:38
Gaál Gyöngyi Krisztina |

Gaál Gyöngyi - fekete mez - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Gaál Gyöngyi - fekete mez

Más helyen ezért már rég kirúgták volna!

 

Megszoktuk, hogy az MLSZ JB. irodavezetője nincs a helyzet magaslatán, elfelejti a feladatokat vagy egyszerűen csak nem megfelelő a stílusa.

Néhány évvel ezelőtt az MLSZ magához vonta a nemzetközi felkészülési mérkőzések küldését. Nem is lenne ezzel gond, ha pl. az IFA rendszer ezeket a mérkőzéseket megfelelően kezelné.

Pár hete Gaál Gyöngyi zalai mérkőzésekre nem küldött játékvezetőt, míg nemrég Szentlőrincre felejtett el küldeni bírókat. Még a megyei játékvezetői küldőket sem értesített időben.

Azonban volt olyan, hogy a játékvezetők többszáz kilométert utaztak egy U.15-ös meccsért. A bökkenő ott volt, hogy két egymás utáni mérkőzésre kértek játékvezetőket. Az MLSZ JB. a küldési jogot leadta a megyének, de Gyöngyi véletlenül küldött bírókat. A döntés az lett, hogy a helyiek vezették le a két meccset és akik utaztak a meccsre, azok mehettek haza.

Gaál Gyöngyi ilyen esetben sajnos minősíthetetlen stílusban beszél a küldőkkel vagy a megyei elnökökkel…

Persze.. a stílus minősíti az embert, de mennyi hiba kell még ahhoz, hogy csere legyen az iroda élén. A „besúgás”-t már rég törlesztette Puhl, amikor alapvonalon foglalkoztatta a hölgyet.


 

Hozzászólások: