MLSZ JB. fizetett hirdetések, önfényezés? Változó dolgok

Botrány

2020-01-17 19:07:36
Puhl Sándor |

Puhl Sándor - VB - forrás: google.com
Forrás: google.com - Puhl Sándor - VB

Aki nyomon követi az MLSZ JB. kommunikációját az, az elmúlt hetekben fontos változásokat vehetett észre.

Kassai Viktor visszavonulását a Magyar Labdarúgó Szövetség röviden kommentálta csak, azonban arról, hogy Viktor és Ring György fontos szerepet vállalt az Orosz Labdarúgó Szövetségnél azt már nem kommunikálták.

Az elmúlt években az MLSZ JB. soha nem tette közzé, hogy mikor edzőtáboroznak Törökországban. Most a Nemzeti Sport munkatársát is elvitték magukkal, mint ahogy korábban a főszerkesztőt is. Minden nap  beszámolnak arról, hogy milyen jó szakmai munka folyik a luxus körülmények között, kilóra megvéve az újságírót.

A retorika most arról szól, hogy lám lám Kassai is a pénzért mindent bevállal! Cserbenhagyta ő is a magyar bírókat és inkább pénzt akar keresni! Arról bezzeg nem szól a sportújság, hogy egyetlen férfi játékvezető nincs az UEFA edzőtáborában, erkölcsileg és szakmailag széthullot a magyar játékvezetés. Soha nem volt még ilyen kevés nemzetközi küldés, mint a tavalyi évben.

Több tíz millió forintot dob ki évente az MLSZ az ablakon mondvacsinált továbbképzésekre, akadémiákra, Puhl Sándor pihenésére. Erről sem ír az elfogulatlan sportújság.

Bezzeg játékra hívja az olvasóit az FFT, hogy ismerjék fel az olvasók a legjobb magyar játékvezetőt! Hogy ki ő?? Eltalálhatják!! PUHL SÁNDOR!

Jézusom, 15 év után még mindig ő a legjobb? Egy biztos, valamit tud, hiszen szétvert mindent, mindenkit egymás ellen uszított. Elüldözött minden értelemes embert. Ebben ő a legjobb…. És még mindig pozícióban van Puhl!

 

Érdekesség az is, hogy sok fiatalt - főleg az ellenzéki megyékből - meghívtak az NB. I-II-es edzőtáborba. Az ok egyszerű: az ellenszélben Puhl maga mellé állítsa a fiatal játékvezetők. Szerencsére ők ismerik bár Sanyi bácsit és a puhli trükköket...

 


 

Hozzászólások: