Kassai folytatja Puhl útját?

Puhl Sándor - Kassai Viktor - forrás: focibiro.hu Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor - Kassai Viktor.

Mindenki emlékezhet arra, hogy Puhl Sándor aktív játékvezetői pályafutása után rögtön MLSZ elnökségi tag lett!

Érdekesség, hogy akkor az MLSZ főtitkára Berzi Sándor volt, aki most az elnökségben is benne van és az MLSZ JB. elnöke, legalábbis papíron.

2000–2006 között az MLSZ megbízta Puhlt a Játékvezető Bizottság és az önálló, érdekvédelmi szervezetként működő Játékvezető Testület elnöki tisztével. Az MLSZ tisztújító választásain dr. Bozóky Imre elnök javaslatára 2000–2006 között az MLSZ alelnöke volt. 2006-ig MOB-tagként személyesen képviselte a labdarúgást az olimpiai mozgalomban. 2006-ig a FIFA Játékvezető Bizottságának tagja.

Kassai emberi tulajdonságai alapján is bőven előrébb jár Puhlnál. Nemzetközileg elismert és kedvelt sportszakember, aki folyamatosan képzi magát!

 

Reméljük  Orbán Viktor és dr. Csányi Sándor most nem a rossz súgóira hallgatnak és folytatják a puhli hagyományt azzal, hogy Viktort MLSZ elnökségi taggá és JB elnöké választják.

Egy játékvezetőt már elüldöztek hazánkból  Ausztráliáig, ahol Fábián Mihály tudását és tapasztalatát kamatoztatja. Nem kell, hogy még egy nemzetközi játékvezetőt keletre száműzzenek csak azért, mert fiatal, tehetséges és gerinces!

 

Hozzászólások