Megszólalt a titkos ellenőr

Botrány

2018-02-21 08:11:17 | Tóth Vencel |

kamera - oldalról - forrás:
Forrás: - kamera - oldalról

Magát teszi nevetségessé az MLSZ JB. a titkos ellenőri küldésekkel akkora, ha az ellenőr nyilatkozik.

Puhl Sándor a "hatalom átvétel" után titkosította az ellenőr barátainak a küldését, hogy ne lehessen látni, hogy ki hány mérkőzésen ellenőriz egy hétvégén. Az MLSZ elnöksége ezt be is vette, hiszen azt mondták nekik, hogy az UEFA és a FIFA sem teszi közzé a küldéseket. Ez persze nem igaz. Az UEFA még a szövetségi delegált nevét és nemzetiségét is közzéteszi.

 

Mi értelme titkolni azt, hogy id. Tóth Vencel volt a szerdai Újpest-Paks mérkőzés ellenőre, ha Vencel az elmaradt mérkőzésen nyilatkozik:

 

Két órával a mérkőzés előtt gyakorlatilag teljesen alkalmatlan volt a mérkőzés megrendezésére, nem látszódtak a vonalak, a büntetőterület. Azóta igyekeztek javítani a körülményeken, de ez piros festék, amivel megpróbálták leszórni az oldal- és határvonalakat, egy tízperces hóesés után ismét láthatatlanná vált. A pálya egyik fele sérülésveszélyes is volt, így alkalmatlan a meccsre. Próbáltunk időt adni, fél hatkor, hatkor is kint voltunk, negyed hétkor is, de a körülmények olyanok, hogy nem lehet mérkőzést rendezni. A pótlásról a versenybizottság dönt majd – nyilatkozta az M4 Sportnak a meccs ellenőre, Tóth Vencel.

 

Egyre viccesebb, amit az MLSZ JB. művel.

 

Kedves Sándor!

 

Most akkor titkos vagy nem titkos a küldés? Az ellenőr mégis nyilatkozathat?

 

 


Hozzászólások:


Bejelentés/üzenet
Típus
Név
E-mail cím
Észrevétel/üzenet